Motorstroom, motor accu's voor alle motoren

Over ons

Wie is Motorstroom?

Bent u op zoek naar een geschikte accu voor uw motorfiets? Met het uitgebreide assortiment van Motorstroom, bent u bij ons aan het goede adres, want Motorstroom is de grootste motorbatterij specialist van Nederland en België. 

Wij hebben voor bijna alle motoren de passende motoraccu, in voorraad, u hoeft dus niet te wachten. Zit uw motoraccu of motor er (nog) niet bij, bel of mail ons, we gaan u verder helpen!

Wij kunnen ook speciale accu's en bijzondere accu's voor bijvoorbeeld klassieke motoren, of zeldzame motoren leveren, natuurlijk altijd voor een scherpe prijs, heeft u een bijzondere wens of een vraag, bel of mail ons!

De topkwaliteit motoraccu's van het merk Exide geven u de garantie om vele jaren met plezier te kunnen rijden. Exide levert standaard elke nieuwe BMW motorfiets en Honda auto af met een kwaliteitsaccu. Omdat Exide haar motoraccu's zelf produceert en wij direct inkopen zijn deze motoraccu's aanzienlijk goedkoper dan concurrerende merken. 

Dit betekent dat u topkwaliteit voor een gegarandeerd lage prijs krijgt.

Verzenden van de motoraccu:

Onze verzendkosten bedragen  € 6,95 voor Nederand en € 9,95 voor België.  U kunt er natuurijk altijd voor kiezen om uw motoraccu van maandag t/m zaterdag op onze afhaal locatie in Waalwijk op te komen halen, een bakje koffie en een hand van de verkoper zijn dan gratis.. ;-)

Betalingswijze

Op Motorstroom kunt snel en eenvoudig via PayPal, iDEAL of met een bankoverboeking uw bestelling compleet maken. Na de betalingsbevestiging wordt uw motoraccu direct verstuurd. Op doordeweekse (werk-)dagen geldt, vóór 17:00u besteld, dezelfde dag verzonden met PostNL naar het gewenste afleveradres. 

Besteld u op zaterdag of op zon -en feestdagen; dan kunt u uw bestelling op dinsdag verwachten.

De kleine lettertjes

Wij hebben een hekel aan kleine lettertjes en willen graag duidelijk en open met u communiceren, u vindt hieronder de regels en rechten zoals ze gelden wanneer u niet tevreden bent over onze producten.

Retourneren

Geen gedoe: het retourneren van de motor accu is mogelijk, mits ongebruikt en ongezuurd.  Bij ontvangst wordt de motor accu door ons gecontroleerd op gebruikerssporen en/of schade, hierna zal het aanschafbedrag en verzendkosten binnen 14 dagen aan u worden terugbetaald.

U heeft het recht uw bestelling mits ongebruikt en ongezuurd tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor de retour zending van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, dient het product met alle geleverde toebehoren, ongebruikt en ongezuurd in de originele staat en verpakkingte worden geretourneerd. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@motorstroom.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Garantie op onze motoraccu's

Op al onze accu's uit ons assortiment heeft u 6 maanden garantie op fabrieks- en productiefouten.

De factuurdatum is de datum waarop de garantie in gaat en kan alleen gebruikt worden als het aankoopbewijs aanwezig is. Bij duidelijke fabrieks- en/of productiefouten wordt de motor accu kosteloos vervangen door Motorstroom. 

Indien u ervan overtuigd bent dat het een fabrieksfout is, dient u de accu bij ons retour te brengen waarna wij de accu 24 uur testen.

Voor meer informatie kunt u ons bereiken via E: info@motorstroom.nl of T: +31 85 90 20 979

Met wie doet u zaken? 

Motorstroom bv is een webshop gespecialiseerd motoraccu's, onze doelstelling is om voor elke motor een passende motoraccu te kunnen leveren.

Belangrijke nummers:

BTW NR: NL8513.69.856.B01
KVK NR: 54607140

Afhaal- en retouradres: 

ChromeBurner Motorgear
tav Motorstroom
Touwslager 10
5253 RK Nieuwkuijk
Nederland

 Openingstijden afhaallocatie

 Maandag

 09:00u – 18:00u

 Dinsdag

 09:00u – 18:00u

 Woensdag

 09:00u – 18:00u

 Donderdag

 09:00u – 18:00u

 Vrijdag

 09:00u – 18:00u
 In het seizoen tot 21:00u

 Zaterdag

 10:00u – 17:00u

 Zondag

 Gesloten