Exide AGM12-19 Onderhoudsvrije Motoraccu

De Exide AGM12-19 motoraccu is onderhoudsvrij. Heeft een spanning van 12V, een capaciteit(10H) van 18 Ah en een startcapaciteit van 270 A (CCA). De afmetingen zijn 175 mm lang, bij 90 mm breed en 155 mm hoog.

SKU: EXIDE AGM12-19

Op voorraad

Exide AGM12-19 Onderhoudsvrije Motoraccu

Deze Exide AGM12-19 accu is een AGM accu met 18Ah. AGM accu's hebben een hogere koude start dan de conventionele accu's. Exde AGM accu's zijn uniek en hebben een langere levensduur. Geen andere accu producent maakt een zo uniek AGM assortiment als Exide. Doordat een AGM-accu meer vermogen kan produceren, heeft Exide ruimte kunnen besparen, waardoor de accu kleiner is dan een vergelijkbaar type van de conventionele lijn. De G-serie van Exide maakt deel uit van de fabrieksgesealde productlijn en is voornamelijk geschikt voor motorfietsen. Dit neemt niet weg dat je deze accu ook voor andere doeleinden kunt gebruiken. Het grootste voordeel van deze accu is dat deze gekanteld kan worden gemonteerd en 100% lekvrij is. Exide heeft ervoor gezorgd dat deze accu nog langer meegaat dan welke andere motoraccu dan ook.

Druppelladers

Zorg er voor dat je niet voor onverwachte verrassingen komt te staan en houdt jouw motoraccu altijd op de juiste spanning met een geschikte druppellader!

Klik hier voor ons assortiment druppelladers.

Op zoek naar een ander type motoraccu?

Naast de onderhoudsvrije motoraccu’s, hebben wij ook nog andere type accu’s. Bekijk hier alle conventionelegel en Lithium-ion motoraccu’s.

Motoraccu’s van Exide

Dé Amerikaanse producent en leverancier van betrouwbare motoraccu’s met meer dan 130 jaar ervaring! Zij leveren wereldwijd accu’s van de beste kwaliteit en daarnaast zo milieuvriendelijk mogelijk. Kijk hier voor meer motoraccu’s van Exide.

Niet de juiste accu voor jouw motor? Met behulp van onze zoekmachine vindt je de juiste accu!

  • Merk
  • Model
  • Jaar

EAN3661024037594
MerkExide
Accu typeAGM
Exide typeExide AGM 12-19
Lengte (mm)175
Breedte (mm)90
Hoogte (mm)155
Voltage12
Capaciteit (10h) Ah18
Start capaciteit CCA (A)270
LekbestendigNee
Maximale montagehoek90°
Schrijf je eigen review
Je beoordeelt: Exide AGM12-19 Onderhoudsvrije Motoraccu
Jouw score::
Laden...

Je hebt je review ingediend voor een derde variabele.

Verzending

Voor 17:00 besteld, volgende werkdag in huis!

Gratis verzending vanaf €99 besteding binnen Nederland en naar België.