Exide EB12AL-A2 Conventionele Motoraccu

De Exide EB12AL-A2 motoraccu heeft een spanning van 12V, een capaciteit(10H) van 12 Ah en een startcapaciteit van 165 A (CCA). De EB12AL-A2 wordt geleverd inclusief zuurpakket. De afmetingen zijn 134 mm lang, bij 80 mm breed en 160 mm hoog.

SKU: EXIDE EB12AL-A2

Op voorraad

Exide EB12AL-A2 Conventionele Motoraccu

De Exide EB12AL-A2 conventionele motoraccu maakt deel uit van ons assortiment conventionele motoraccu’s (deze worden ook wel loodzuur accu’s genoemd). Dit zijn normaal gesproken de goedkopere type motoraccu’s vanwege de eenvoudigere constructie, wat ze zeer betrouwbaar maakt. Het is erg belangrijk om deze Exide EB12AL-A2 goed te blijven onderhouden en bij te vullen met gedemineraliseerd water om de levensduur te maximaliseren! Het is een relatief zware accu die niet kantelbaar is, aangezien het niet lekbestendig is. Deze krachtige Exide EB12AL-A2 levert een hoge elektrische stroom en is daarnaast ook nog eens makkelijk te recyclen!

Druppelladers

Zorg er voor dat je niet voor onverwachte verrassingen komt te staan en houdt jouw motoraccu altijd op de juiste spanning met een geschikte druppellader!

Klik hier voor ons assortiment druppelladers! 

Op zoek naar een ander type motoraccu?

Naast de conventionele motoraccu's, hebben wij ook nog andere type accu's. Bekijk hier alle gel, lithium-ion en onderhoudsvrije motoraccu's. 

Motoraccu’s van Exide 

Dé Amerikaanse producent en leverancier van betrouwbare motoraccu’s met meer dan 130 jaar ervaring! Zij leveren wereldwijd accu’s van de beste kwaliteit en daarnaast zo milieuvriendelijk mogelijk. Kijk hier voor meer motoraccu’s van Exide.

Niet de juiste accu voor jouw motor? Met behulp van onze zoekmachine vindt je de juiste accu!

  • Merk
  • Model
  • Jaar

EAN3661024033312
MerkExide
Accu typeConventioneel loodzuur
Exide typeEB12AL-A2
Fulbat typeFB12AL-A2
Yuasa typeYB12AL-A2
Lengte (mm)135
Breedte (mm)80
Hoogte (mm)162
Voltage12
Capaciteit (10h) Ah12
Start capaciteit CCA (A)165
LekbestendigNee
Maximale montagehoek
Schrijf je eigen review
Je beoordeelt: Exide EB12AL-A2 Conventionele Motoraccu
Jouw score::
Laden...

Je hebt je review ingediend voor een derde variabele.

Verzending

Voor 17:00 besteld, volgende werkdag in huis!

Gratis verzending vanaf €99 besteding binnen Nederland en naar België.