Motorstroom, motor accu's voor alle motoren

Betalen - Retouren

Wat als de motoraccu toch niet past en ik deze terug wil sturen?

U kunt de motoraccu binnen de volgens de wet geldende periode van 14 dagen na ontvangst zonder opgaaf van redenen aan ons terugsturen, mits de motoraccu NIET gezuurd is. Helaas mogen gezuurde accu's NIET retourgestuurd worden. Gezuurde accu's mogen niet met de post verstuurd worden, dit is wettelijk vastgelegd. Dus is het erg belangrijk eerst de oude accu te vergelijken met de nieuwe, alvorens u het bijgeleverde zuur toevoegt en daarmee de batterij in gebruik neemt. (zie ook de vraag : Hoe werkt het zuren van de accu?) 

Mocht de motoraccu niet passen, neem dan contact met ons op via info@motorstroom.nl. U ontvangt desgewenst van ons de instructies voor het GRATIS terugsturen.

Indien u een motoraccu wilt retourneren kunt u dat aangeven door een mail te sturen naar info@motorstroom.nl of door het herroepings formulier te downloaden in te vullen en naar ons te mailen.

Retour adres: 

Motorstroom retouren
Schotse Hooglanderstraat 27
5165 AC WASPIK


Op welke manieren kan ik betalen?

Op motorstroom.nl kunt u betalen op de volgende manieren:

 iDeal

bankoverschrijvingBankoverschrijving 

IBAN NR: NL42 RABO 0303 0722 10
BIC: RABONL2U

paypal Paypal

 

Motorstroom

Bent u op zoek naar een geschikte batterij voor uw motorfiets? Met het uitgebreide assortiment van Motorstroom, bent u bij ons aan het goede adres, want Motorstroom is de grootste motorbatterij specialist van Nederland én België. 

Wij hebben voor bijna alle motoren de passende motorbatterij, in voorraad, u hoeft dus nooit te wachten.

Dit betekent dat u topkwaliteit voor een gegarandeerd lage prijs krijgt.

Garantie op onze motorbatterijen

Op onze accu's heeft u 6 maanden garantie op fabrieks- en productiefouten.

De factuurdatum is de datum waarop de garantie in gaat en kan alleen gebruikt worden als het aankoopbewijs aanwezig is. Bij duidelijke fabrieks- en/of productiefouten wordt de motor batterij kosteloos vervangen door Motorstroom. 

Fabrieksfouten kunnen zijn:
Accu geeft 10 volt na opladen waardoor er waarschijnlijk 1 cel stuk is.
Accu pool is losgelaten
Accu lekt op lasnaden.
Alle andere zaken vallen niet onder fabrieksgarantie maar komen 9 van de 10 x door onderladen, overladen, kapotte regelaar, vorst, of zelf bijvullen met zuur.
Indien u ervan overtuigd bent dat het een fabrieksfout is, dient u de batterij bij ons retour te brengen waarna wij de accu 24 uur testen.

Retourneren van de motor batterij, indien de accu niet past.

Geen gedoe: het retourneren van de motor accu is altijd mogelijk, mits ongebruikt en ongezuurd. Bij ontvangst wordt de motor accu door ons gecontroleerd op gebruikerssporen en/of schade, hierna zal het aanschafbedrag en verzendkosten binnen 30 dagen aan u worden terugbetaald.

Voor meer informatie kunt u ons bereiken via E: info@motorstroom.nl of T: +31416700232

 Openingstijden motorstroom afhaalpunt

 Maandag

 09:00u – 18:00u

 Dinsdag

 09:00u – 18:00u

 Woensdag

 09:00u – 18:00u

 Donderdag

 09:00u – 18:00u

 Vrijdag

 09:00u – 21:00u

 Zaterdag

 10:00u – 17:00u

 Zondag

 Gesloten

 

 werkt het zuren van de accu?

A: Begrijpelijke vraag accuzuur is een bijzonder goedje inderdaad. Maar met onze zuurpakketten kun je de motor accu zelf veilig vullen, we hebben een stukje uit de gebruiksaanwijzing voor je op deze pagina gezet zodat je dit op je gemak kunt nalezen:

Conventioneleaccu's:

Deze dienen gevuld te worden met accuzuur. Belangrijk is dat de ontluchtingsnippel vrij is. Voor het vullen verwijder je de doppen en plaats je de vulbuisjes in de gaten van de motoraccu's daarna vul je de individuele cellen met het zuur uit het bijgeleverde zuurpakket. Plaats het zuurpakket gewoon omgekeerd op de motoraccu en duw stevig dit naar beneden, hierdoor worden de aluminium seals verbroken en stroom het zuur in de cellen. Verwijder of kantel het zuurpakket niet voordat het pakket volledig is leeg gelopen. Laat de accu na het vullen minimaal 30 minuten geopend  staan, sluit hierna de accu af door de doppen aan te draaien. Nu kan de accu worden ingebouwd.  Denk aan de onluchtingsnippel en sluit deze aan op de onluchtingsslang. Let op bij het aanlsuiten altijd eerst de + pool. Wij adviseren om regelmatig het zuurniveau te controleren, Mocht de inhoud van de accucellen te laag zijn, dan kunnen deze bijgevuld worden met gedemineraliseerd  water, dat  kun je gewoon bij de drogist kopen.

 Onderhoudsvrije motorbatterijen: 

Ook deze motoraccu's worden geleverd met bijbehorend zuurpakket. Verwijder eerst de strip die de motoraccu afsluit. Verwijder nu de zwarte strip die het op zuurpakket zitten, maar hou de aluminum seals intact!   Plaats het zuurpakket gewoon omgekeerd in de accu en duw stevig naar beneden, hierdoor worden de aluminium seals verbroken en stroom het zuur in de cellen. Verwijder of kantel het zuurpakket niet alvorens het volledig leeg gelopen is. Laat een accu na het vullen minimaal 30 minuten geopend staan en monteer daarna de zwarte afdekstrip stevg op de motor accu voor een hermetische  sluiting. Deze strip mag hierna niet meer worden geopend. Nu kan de motor accu worden ingebouwd.  Let op bij het aanlsuiten altijd eerst de + pool.

 

Moet ik mijn motoraccu nog laden, nadat deze gevuld (gezuurd) is?

Nee, dat is niet nodig, maar laat de motor accu wel even rusten na het vullen. De aanvangslading is ca 70%.

Mocht u vragen of opmerkingen hebben kunt u ons bereiken via E: info@motorstroom.nl of T:  +31416700232