Motorstroom, motor accu's voor alle motoren

Betalen - Retouren

Wat als de motoraccu toch niet past en ik deze terug wil sturen?

U kunt de motoraccu binnen de volgens de wet geldende periode van 14 dagen na ontvangst zonder opgaaf van redenen aan ons terugsturen, mits de motoraccu NIET gezuurd is. Helaas mogen gezuurde accu's NIET retourgestuurd worden. Gezuurde accu's mogen niet met de post verstuurd worden, dit is wettelijk vastgelegd. Dus is het erg belangrijk eerst de oude accu te vergelijken met de nieuwe, alvorens u het bijgeleverde zuur toevoegt en daarmee de batterij in gebruik neemt. (zie ook de vraag : Hoe werkt het zuren van de accu?) 

Mocht de motoraccu niet passen, neem dan contact met ons op via info@motorstroom.nl. U ontvangt van ons de instructies voor het terugsturen van de accu. Als u zelf per ongeluk de verkeerde batterij besteld blijkt te hebben, bent u verantwoordelijk voor de verzendkosten terug naar ons. Mocht onze website onverhoopt de verkeerde batterij hebben geadviseerd, dan krijgt u de verzendkosten uiteraard van ons terug..

Indien u een motoraccu wilt retourneren kunt u dat aangeven door een mail te sturen naar info@motorstroom.nl of door het herroepings formulier te downloaden in te vullen en naar ons te mailen.

Retouradres: 

ChromeBurner Motorgear
tav Motorstroom
Touwslager 10
5253 RK  Nieuwkuijk
Nederland


Op welke manieren kan ik betalen?

Op motorstroom.nl kunt u betalen op de volgende manieren:

 iDeal

bankoverschrijvingBankoverschrijving 

IBAN NR: NL65 RABO 0166 326 143

BIC: RABONL2U

paypal Paypal

 

Motorstroom

Bent u op zoek naar een geschikte batterij voor uw motorfiets? Met het uitgebreide assortiment van Motorstroom, bent u bij ons aan het goede adres, want Motorstroom is de grootste motorbatterij specialist van Nederland én België. 

Wij hebben voor bijna alle motoren de passende motorbatterij, in voorraad, u hoeft dus nooit te wachten.

Dit betekent dat u topkwaliteit voor een gegarandeerd lage prijs krijgt.

Garantie op onze motorbatterijen

Op onze accu's heeft u 6 maanden garantie op fabrieks- en productiefouten.

De factuurdatum is de datum waarop de garantie in gaat en kan alleen gebruikt worden als het aankoopbewijs aanwezig is. Bij duidelijke fabrieks- en/of productiefouten wordt de motor batterij kosteloos vervangen door Motorstroom. 

Fabrieksfouten kunnen zijn:
Accu geeft 10 volt na opladen waardoor er waarschijnlijk 1 cel stuk is.
Accu pool is losgelaten
Accu lekt op lasnaden.
Alle andere zaken vallen niet onder fabrieksgarantie maar komen 9 van de 10 x door onderladen, overladen, kapotte regelaar, vorst, of zelf bijvullen met zuur.
Indien u ervan overtuigd bent dat het een fabrieksfout is, dient u de batterij bij ons retour te brengen waarna wij de accu 24 uur testen.

Retourneren van de motor batterij, indien de accu niet past.

Geen gedoe: het retourneren van de motor accu is altijd mogelijk, mits ongebruikt en ongezuurd. Bij ontvangst wordt de motor accu door ons gecontroleerd op gebruikerssporen en/of schade, hierna zal het aanschafbedrag en verzendkosten binnen 30 dagen aan u worden terugbetaald.

Voor meer informatie kunt u ons bereiken via E: info@motorstroom.nl of T: 073 200 80 20