Fulbat FIX30L-BS Onderhoudsvrije Motoraccu

De Fulbat FIX30L-BS motoraccu is onderhoudsvrij, heeft een spanning van 12V, een capaciteit(10H) van 30Ah en een startcapaciteit van 385A (CCA). De afmetingen zijn 165 mm lang, bij 125 mm breed en 175 mm hoog.

SKU: FULBAT FIX30L-BS

Op voorraad

Fulbat FIX30L-BS Onderhoudsvrije Motoraccu

De Fulbat FIX30L-BS onderhoudsvrije motoraccu maakt deel uit van ons assortiment onderhoudsvrije motoraccu’s (deze worden ook wel AGM accu’s genoemd). De naam zegt het eigenlijk al, je hoeft deze accu niet te onderhouden nadat je het in jouw motor geïnstalleerd hebt. Let op dat je de Fulbat FIX30L-BS vóór het eerste gebruik wél moet vullen met accuzuur. Nadat je de accu gevuld hebt, mag je het NOOIT meer bijvullen! Daarna kan je ongestoord de weg op en hoef je ook niet bang te zijn dat de Fulbat FIX30L-BS lekt, aangezien het volledig afgesloten is (VRLA). Deze onderhoudsvrije motoraccu heeft daarnaast een langere levensduur dan de goedkopere conventionele accu’s en zijn ook nog eens krachtiger!

Druppelladers

Zorg er voor dat je niet voor onverwachte verrassingen komt te staan en houdt jouw motoraccu altijd op de juiste spanning met een geschikte druppellader!

Klik hier voor ons assortiment druppelladers.

Op zoek naar een ander type motoraccu?

Naast de Onderhoudsvrije motoraccu's, hebben wij ook nog andere type accu's. Bekijk hier alle conventionele, Lithium-ion en gel motoraccu's. 

Motoraccu's van Fulbat

Dé Europese producent en leverancier van betrouwbare motoraccu’s. Zij fabriceren alle verschillende accutypen van de beste kwaliteit. Fulbat is expert op het gebied van innovatie van accu’s. Kijk hier voor meer motoraccu’s van Fulbat.

Niet de juiste accu voor jouw motor? Met behulp van onze zoekmachine vindt je de juiste accu!

  • Merk
  • Model
  • Jaar

EAN3564095506313
MerkFulbat
Accu typeOnderhoudsvrij loodzuur
Lengte (mm)165
Breedte (mm)125
Hoogte (mm)175
Voltage12
Capaciteit (10h) Ah30
Start capaciteit CCA (A)385
LekbestendigJa
Maximale montagehoek
Schrijf je eigen review
Je beoordeelt: Fulbat FIX30L-BS Onderhoudsvrije Motoraccu
Jouw score::
Laden...

Je hebt je review ingediend voor een derde variabele.

Verzending

Voor 17:00 besteld, volgende werkdag in huis!

Gratis verzending vanaf €99 besteding binnen Nederland en naar België.