Fulbat FT7B-4 Gel Motoraccu

De Fulbat FT7B-4 motoraccu heeft een spanning van 12V, een capaciteit (10H) van 6.5 Ah en een startcapaciteit van 110 A (CCA). De afmetingen zijn 150 mm lang, bij 65 mm breed en 93 mm hoog.

SKU: FULBAT FT7B-4 GEL

Op voorraad

Fulbat FT7B-4 Gel Motoraccu

De Fulbat FT7B-4 gel motoraccu maakt deel uit van ons assortiment gel motoraccu’s en is speciaal ontworpen om maximale prestaties en veiligheid te bieden, terwijl het ook nog een langere levensduur heeft dan de vergelijkbare onderhoudsvrije motoraccu’s. Deze Fulbat FT7B-4 vereist geen behandeling met accuzuur of ander onderhoud, want gel accu’s zijn onderhoudsvrij. Je kunt deze gebruiksvriendelijke accu direct uit de doos halen en in jouw motor stoppen zonder complicaties! De Fulbat FT7B-4 kan niet lekken (VRLA) en is kantelbaar tot 90 graden, waardoor het een ideale accu is voor alle sporten die hoge prestaties vereisen. Daarnaast is het geschikt voor motoren met veel stroomverbruikers aan boord (denk aan gps, extra verlichting of verwarmde handvaten).

Druppelladers

Zorg er voor dat je niet voor onverwachte verrassingen komt te staan en houdt jouw motoraccu altijd op de juiste spanning met een geschikte druppellader!

Klik hier voor ons assortiment druppelladers.

Op zoek naar een andere type motoraccu?

Naast de gel motoraccu’s, hebben wij ook nog andere type accu’s. Bekijk hier alle conventionele, onderhoudsvrije en Lithium-ion motoraccu’s.

Motoraccu’s van Fulbat

Dé Europese producent en leverancier van betrouwbare motoraccu’s. Zij fabriceren alle verschillende accutypen van de beste kwaliteit. Fulbat is expert op het gebied van innovatie van accu’s. Kijk hier voor meer motoraccu’s van Fulbat.

Niet de juiste accu voor jouw motor? Met behulp van onze zoekmachine vindt je de juiste accu!

  • Merk
  • Model
  • Jaar

EAN3564095506412
MerkFulbat
Accu typeGel
Exide typeELT9B
Fulbat typeFT7B-4 GEL
Yuasa typeYT7B-BS (WC)
Lengte (mm)150
Breedte (mm)65
Hoogte (mm)93
Voltage12
Capaciteit (10h) Ah6.5
Start capaciteit CCA (A)110
LekbestendigJa
Maximale montagehoek90°
Schrijf je eigen review
Je beoordeelt: Fulbat FT7B-4 Gel Motoraccu
Jouw score::
Laden...

Je hebt je review ingediend voor een derde variabele.

Verzending

Voor 17:00 besteld, volgende werkdag in huis!

Gratis verzending vanaf €99 besteding binnen Nederland en naar België.