Motorstroom, motoraccu's voor alle motoren

Klantenservice

Contact met Motorstroom

Telefoon:
+31 73 200 80 29
E-mail:
[email protected]

Afhaal- en retouradres:

ChromeBurner Motorgear
tav. Motorstroom
Touwslager 10
5253 RK Nieuwkuijk
Nederland


Onze gegevens:

BTW NR:NL8513.69.856.B01
KVK NR:54607140
IBAN NR:NL65RABO0166326143
BIC:RABONL2U


Betalen en Retouren

Wat als de motoraccu toch niet past en ik deze terug wil sturen?

U kunt de motoraccu binnen de volgens de wet geldende periode van 14 dagen na ontvangst zonder opgaaf van redenen aan ons terugsturen, mits de motoraccu NIET gezuurd is. Helaas mogen gezuurde accu's NIET retourgestuurd worden. Gezuurde accu's mogen niet met de post verstuurd worden, dit is wettelijk vastgelegd. Dus is het erg belangrijk eerst de oude accu te vergelijken met de nieuwe, alvorens u het bijgeleverde zuur toevoegt en daarmee de batterij in gebruik neemt. (zie ook de vraag : Hoe werkt het zuren van de accu?)

Mocht de motoraccu niet passen, neem dan contact met ons op via [email protected] U ontvangt van ons de instructies voor het terugsturen van de accu. Als u zelf per ongeluk de verkeerde batterij besteld blijkt te hebben, bent u verantwoordelijk voor de verzendkosten terug naar ons. Mocht onze website onverhoopt de verkeerde batterij hebben geadviseerd, dan krijgt u de verzendkosten uiteraard van ons terug..

Indien u een motoraccu wilt retourneren kunt u dat aangeven door een mail te sturen naar [email protected] of door het herroepings formulier te downloaden in te vullen en naar ons te mailen.

Retouradres:
ChromeBurner Motorgear
tav Motorstroom
Touwslager 10
5253 RK Nieuwkuijk
Nederland


Op welke manieren kan ik betalen?

Op motorstroom.nl kunt u betalen op de volgende manieren:

iDeal

U kunt tijdens het bestelproces de betaling afhandelen met uw eigen bank. U rekent af in de voor u bekende internet betaalomgeving, op basis van beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Deze betaalmethode is alleen mogelijk voor bestellingen in Nederland.

bankoverschrijvingBankoverschrijving

Het totaalbedrag kunt u overmaken met een normale overschrijving op ons rekeningnummer. Uw bestelling wordt in behandeling genomen als wij de betaling hebben ontvangen.

Bancontact / Mister Cash

U kunt tijdens het bestelproces de betaling afhandelen met uw eigen bank. U rekent af in de voor u bekende internet betaalomgeving, op basis van beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Deze betaalmethode is alleen mogelijk voor bestellingen in België.

IBAN NR:NL65 RABO 0166 326 143

BIC:RABONL2U

paypal Paypal


Verzendkosten

Motorstroom verstuurt met PostNL.

U kunt tijdens het bestelproces kiezen voor verzenden. De verzendkosten bedragen € 6,95 voor een verzending binnen Nederland en € 9,95 voor een verzending naar België.


Garantie op onze motoraccu's

Op onze accu's heeft u 6 maanden garantie op fabrieks- en productiefouten.

De factuurdatum is de datum waarop de garantie in gaat en kan alleen gebruikt worden als het aankoopbewijs aanwezig is. Bij duidelijke fabrieks- en/of productiefouten wordt de motoraccu kosteloos vervangen door Motorstroom.

Fabrieksfouten kunnen zijn:
  • Accu geeft 10 volt na opladen waardoor er waarschijnlijk 1 cel stuk is.
  • Accu pool is losgelaten.
  • Accu lekt op lasnaden.
  • Alle andere zaken vallen niet onder fabrieksgarantie maar komen 9 van de 10 x door onderladen, overladen, kapotte regelaar, vorst, of zelf bijvullen met zuur.
  • Indien u ervan overtuigd bent dat het een fabrieksfout is, dient u de batterij bij ons retour te brengen waarna wij de accu 24 uur testen.