Motoraccu voor jouw Kawasaki motor!

Het motormerk Kawasaki is een onderdeel van Kawasaki Heavy Industries, het Japanse bedrijf focust zich voornamelijk op het bouwen van vliegtuigen, treinen, tanks, industriële robots en zelfs ruimtevoertuigen. Kawasaki motors plukt de vruchten mee van een grote organisatie met vele engineers. Dit is dan ook te merken in de nieuwste Kawasaki modellen, de Supercharged modellen stammen wel wat af van de vliegtuigen die Kawasaki maakt ;). Kawasaki bewijst zich niet alleen met haar straat legale motorfietsen, die staan voor het meeste vermogen per besteedde euro. Kawasaki motors bewijst zich ook in de World of Superbiker, MXGP, Supercross en meer! Deze power moet ergens vandaan komen, dat begint bij het starten van de motoren.

Op zoek naar een Kawasaki motoraccu?

Kawasaki is erg geliefd in de motorbranche door haar kwaliteit en het gevoel dat de motor met zich meebrengt. Dit brengt met zich mee dat er een goede batterij in jouw motor moet. In ons assortiment hebben we dan ook een breed scala aan hoogwaardige Kawasaki motoraccu's. Veel fabrieksteams doen testwerk voor Kawasaki motors, wat voor de fabrikant waardevolle feedback oplevert. Door deze goede ontwikkelingen zijn onze merken marktleiders in vele landen. De A-merken die wij voeren zijn: Exide, Fulbat en Yuasa. Deze hebben alle vele verschillende typen en soorten.

Een greep uit onze collectie motoraccu's!

Welke typen motoraccu's zijn er?

Er zijn verschillende typen motoraccu's met verschillende eigenschappen, mate van onderhoud en opladen. De meest simpele accu (voor de fabrikant gezien) is de conventionele motorfiets accu. Deze accu is gevuld met gedemineraliseerd water, dit verdampt gedurende gebruik. Dit moet dus na verlang van tijd bijgevuld worden. De onderhoudsvrije accu's zijn geseald (ARM, VRLA of SLA), dit maakt ze kantelbaar wat het monteren makkelijker maakt. De onderhoudsvrije (AGM) motor accu's zit gevuld met accuzuur dat is verwerkt in glasvezels (Absorbed Glass Matt). Hierop volgt de gel motorfiets accu, hierbij wordt het accuzuur omgezet naar een gel substantie dat elektronisch is. De 'jé van hét' van de accu's zijn de Lithium-ion motoraccu's. Deze accu's zijn het lichtste, snelste in opladen en het meest krachtig. 

Vind jouw Kawasaki motoraccu via onze accu zoekmachine!

In de accu zoekmachine hier onderstaand kan je eenvoudig de geschikte accu vinden voor jouw motorfiets. Het enige dat je hoeft te doen is jouw motormerk te selecteren, gevolgd door jouw model en ten laatste het bouwjaar. Wanneer je op zoeken klikt komen de geschikte accu's naar voren. Onze leveranciers hebben voor bijna alle merken en typen motors specifieke accu's ontwikkeld. Dit leidt tot een perfecte pasvorm in jouw accubak en de gewenste capaciteiten voor jouw motorfiets. Wanneer je een afwijkende accubak hebt of andere motoreigenschappen dan origineel, zoek dan naar de gewenste specificaties van een accu. Twijfel je over een geschikte accu of heb je andere vragen? Neem dan gerust contact met ons op zodat wij jou advies kunnen geven.

  • Merk
  • Model
  • Jaar

Druppellader voor jouw Kawasaki motoraccu nodig?

Wanneer jouw Kawasaki niet wordt bereden, zal jouw motoraccu langzaam leeg lopen. Het is raadzaam om jouw motorfiets accu aan een goede druppellader te leggen, zelfs al als je 1 dag niet rijdt. Onze slimme druppelladers zorgen ervoor dat jouw motorbatterij op een veilige volle spanning blijft gedurende inactiviteit. De druppellader regelt zichzelf zodat jouw accu nooit overladen wordt. Zo kan je na inactiviteit zonder ongemakken weer op pad. Met een lithium-ion motor accu is het noodzakelijk om een druppellader te kopen die lithium-ion accu's motoraccu's kan opladen. Lithium-ion druppelladers doen het ook voor alle motoraccu's. Niet lithium druppelladers zijn geschikt voor de conventionele, onderhoudsvrije en gel motoraccu's.