• Merk
  • Model
  • Jaar
We konden geen producten vinden binnen deze selectie

Conventioneel

Wat is een Conventionele motoraccu?

Conventionele motoraccu's zijn doorgaans de goedkoopste accu's en passen meestal in de wat oudere motoren. Deze accu’s behoeven, omdat ze open zijn, onderhoud. Door het gebruik vindt er verdamping plaats, hierdoor zal er regelmatig gedemineraliseerd water aan de accu toegevoegd moeten worden. LET OP, NOOIT GEWOON KRAANWATER GEBRUIKEN! Conventionele accu's ontladen ook sneller dan de onderhoudsvrije accu’s. Vul NOOIT bij met accuzuur. Naast dat het erg gevaarlijk is, is het ook nog eens funest voor de accu.

Conventionele motoraccu kopen?

Met behulp van de zoekmachine kun je jouw motortype en bouwjaar kiezen en daarmee de geschikte motoraccu voor jouw motor vinden. Twijfel je of heb je andere vragen over de juiste accu voor jouw motor? Wij adviseren je natuurlijk graag, zodat jij uiteindelijk uitkomt bij de perfecte motor accu.

Onze onderhoudsvrije motoraccu's

De naam van dit type accu geeft het eigenlijk al aan, de onderhoudsvrije accu's vereisten geen actief onderhoud. Deze accu's zijn geseald en kunnen dus niet worden bijgevuld, wat natuurlijk ook niet nodig is. Wanneer je deze accu genoeg gebruikt en/of tijdig aan de druppellader aansluit heeft deze een erg lange levensduur!