Retourneren

Wat als de motoraccu toch niet past en ik deze terug wil sturen? U kunt de motoraccu binnen de volgens de wet geldende periode van 14 dagen na ontvangst zonder opgaaf van redenen aan ons terugsturen. Mits het aan een aantal voorwaarden voldoet.

  • We kunnen een product alleen retour nemen wanneer het onbeschadigd en ongebruikt is;
  • Een product kan alleen worden geretourneerd wanneer het in exact dezelfde staat wordt teruggestuurd. Dit houdt in dat alle informatiefolders en dergelijke die in de originele doos zaten mee terug moeten worden gestuurd;
  • Wanneer wij merken dat een product is gebruikt, vies is, beschadigd is of slijtsporen heeft, dan kunnen wij het niet accepteren en kunnen wij het product niet restitueren;
  • De producten dienen te worden geretourneerd in hun originele verpakking (er mag geen verpakking ontbreken);
  • Helaas mogen gezuurde accu's NIET retourgestuurd worden;

Nogmaals, gezuurde accu's mogen NIET met de post verstuurd worden, dit is wettelijk vastgelegd. Dus is het erg belangrijk eerst de oude accu te vergelijken met de nieuwe, alvorens je het bijgeleverde zuur toevoegt en daarmee de batterij in gebruik neemt. 
Mocht de motoraccu niet passen, neem dan contact met ons op.  Je ontvangt van ons de instructies voor het terugsturen van de accu. Als je zelf per ongeluk de verkeerde batterij besteld blijkt te hebben, ben je verantwoordelijk voor de verzendkosten terug naar ons. Mocht onze website onverhoopt de verkeerde batterij hebben geadviseerd, dan krijg je de verzendkosten uiteraard van ons terug. Indien je een motoraccu wilt retourneren, dan kan je contact op nemen via e-mail of door het retourformulier in te vullen en bij jouw retourpakket te plaatsen.

Retouradres Nederlandse klanten:

ChromeBurner retouren
t.a.v. Motorstroom
Antwoordnummer 24000
5253 ZS Nieuwkuijk

Retouradres Niet-Nederlandse klanten:

ChromeBurner retouren
t.a.v. Motorstroom
Touwslager 10
5253 RK Nieuwkuijk
Nederland

Verzending

Alle geplaatste bestellingen op Motorstroom worden verzonden met postbedrijf 'PostNL'. Jouw order wordt zo zorgvuldig mogelijk ingepakt en als je vóór 17:00 bestelt, wordt hij dezelfde dag nog verzonden. Je kunt tijdens het bestelproces kiezen voor verzenden. Vanaf €99 gratis verzending binnen Nederland en naar België.

Garantie

Op onze accu's heb je 6 maanden garantie op fabrieks- en productiefouten.
De factuurdatum is de datum waarop de garantie in gaat en kan alleen gebruikt worden als het aankoopbewijs aanwezig is. Bij duidelijke fabrieks- en/of productiefouten wordt de motoraccu kosteloos vervangen door Motorstroom.
Fabrieksfouten kunnen zijn:

  • Accu geeft 10 volt na opladen waardoor er waarschijnlijk 1 cel stuk is;
  • Accu pool is losgelaten;
  • Accu lekt op lasnaden;
  • Alle andere zaken vallen niet onder fabrieksgarantie maar komen 9 van de 10 keer door onderladen, overladen, kapotte regelaar, vorst, of zelf bijvullen met zuur;
  • Indien je ervan overtuigd bent dat het een fabrieksfout is, dien je de batterij bij ons retour te brengen waarna wij de accu 24 uur testen.