Yuasa GYZ20HL Onderhoudsvrije Motoraccu

The Yuasa GYZ20HL motorcycle battery has a voltage of 12V, a capacity (10H) of 20 Ah and a start capacity of 320 A (CCA). The dimensions are 175 mm length, 87 mm width and 155 mm height

SKU: YUASA GYZ20HL

Niet op voorraad

Yuasa GYZ20HL Onderhoudsvrije Motoraccu

De Yuasa GYZ20HL onderhoudsvrije motoraccu maakt deel uit van ons assortiment onderhoudsvrije motoraccu’s (deze worden ook wel AGM accu’s genoemd). De naam zegt het eigenlijk al, je hoeft deze accu niet te onderhouden nadat je het in jouw motor geïnstalleerd hebt. Let op dat je de Yuasa GYZ20HL vóór het eerste gebruik wél moet vullen met accuzuur. Nadat je de accu gevuld hebt, mag je het NOOIT meer bijvullen! Daarna kan je ongestoord de weg op en hoef je ook niet bang te zijn dat de Yuasa GYZ20HL lekt, aangezien het volledig afgesloten is (VRLA). Deze onderhoudsvrije motoraccu heeft daarnaast een langere levensduur dan de goedkopere conventionele accu’s en zijn ook nog eens krachtiger!

Druppelladers

Zorg er voor dat je niet voor onverwachte verrassingen komt te staan en houdt jouw motoraccu altijd op de juiste spanning met een geschikte druppellader! Klik hier voor ons assortiment druppelladers.

Op zoek naar een andere type motoraccu?

Naast de onderhoudsvrije motoraccu’s, hebben wij ook nog andere type accu’s. Bekijk hier alle conventionele, gel en Lithium-ion motoraccu’s.

Motoraccu’s van Yuasa

Dé Japanse producent en leverancier van betrouwbare motoraccu’s. Zij leveren wereldwijd enkel de beste kwaliteit accu’s van de nieuwste technologie. Dit gaat gecombineerd met een focus op duurzaamheid. Kijk hier voor meer motoraccu’s van Yuasa.

EAN0048493728247
MerkYuasa
Accu typeOnderhoudsvrij loodzuur
Exide typeELTX20H
Fulbat typeFLTX20HL
Yuasa typeGYZ20HL
Lengte (mm)175
Breedte (mm)87
Hoogte (mm)155
Voltage12
Capaciteit (10h) Ah20
Start capaciteit CCA (A)320
LekbestendigJa
Maximale montagehoek90°
Schrijf je eigen review
Je beoordeelt: Yuasa GYZ20HL Onderhoudsvrije Motoraccu
Jouw score::
Laden...

Je hebt je review ingediend voor een derde variabele.

Verzending

Voor 17:00 besteld, volgende werkdag geleverd binnen Nederland.

Gratis verzending vanaf €99 binnen Nederland en naar België.