Yuasa YTX14-BS Onderhoudsvrije Motoraccu

De Yuasa YTX14-BS motoraccu is onderhoudsvrij. Heeft een spanning van 12V, een capaciteit (10H) van 12 Ah en een startcapaciteit van 200 A (CCA). De YTX14-BS wordt geleverd inclusief zuurpakket. De afmetingen zijn 150 mm lang, bij 87 mm breed en 145 mm hoog.

SKU: YUASA YTX14-BS

Niet op voorraad

Yuasa YTX14-BS Onderhoudsvrije Motoraccu

De Yuasa YTX14-BS onderhoudsvrije motoraccu maakt deel uit van ons assortiment onderhoudsvrije motoraccu’s (deze worden ook wel AGM accu’s genoemd). De naam zegt het eigenlijk al, je hoeft deze accu niet te onderhouden nadat je het in jouw motor geïnstalleerd hebt. Let op dat je de Yuasa  YTX14-BS vóór het eerste gebruik wél moet vullen met accuzuur. Nadat je de accu gevuld hebt, mag je het NOOIT meer bijvullen! Daarna kan je ongestoord de weg op en hoef je ook niet bang te zijn dat de Yuasa YTX14-BS lekt, aangezien het volledig afgesloten is (VRLA). Deze onderhoudsvrije motoraccu heeft daarnaast een langere levensduur dan de goedkopere conventionele accu’s en zijn ook nog eens krachtiger!

Druppelladers

Zorg er voor dat je niet voor onverwachte verrassingen komt te staan en houdt jouw motoraccu altijd op de juiste spanning met een geschikte druppellader! Klik hier voor ons assortiment druppelladers.

Op zoek naar een andere type motoraccu?

Naast de onderhoudsvrije motoraccu’s, hebben wij ook nog andere type accu’s. Bekijk hier alle conventionelegel en Lithium-ion motoraccu’s.

Motoraccu’s van Yuasa

Dé Japanse producent en leverancier van betrouwbare motoraccu’s. Zij leveren wereldwijd enkel de beste kwaliteit accu’s van de nieuwste technologie. Dit gaat gecombineerd met een focus op duurzaamheid. Kijk hier voor meer motoraccu’s van Yuasa.

EAN5050694004513
MerkYuasa
Accu typeAGM
Exide typeETX14-BS
Fulbat typeFTX14-BS
Yuasa typeYTX14-BS
Lengte (mm)150
Breedte (mm)87
Hoogte (mm)145
Voltage12
Capaciteit (10h) Ah12
Start capaciteit CCA (A)200
LekbestendigJa
Maximale montagehoek
Schrijf je eigen review
Je beoordeelt: Yuasa YTX14-BS Onderhoudsvrije Motoraccu
Jouw score::
Laden...

Je hebt je review ingediend voor een derde variabele.

Verzending

Voor 17:00 besteld, volgende werkdag geleverd binnen Nederland.

Gratis verzending vanaf €50 binnen Nederland en naar België.