Yuasa YTX16-BS-1 Combi Pack

De Yuasa YTX16-BS-1 Combi Pack motoraccu heeft een spanning van 12V, een capaciteit(10H) van 14 Ah en een startcapaciteit van 230 A (CCA). De afmetingen zijn 150 mm lang, bij 187 mm breed, bij 161 mm hoog.

SKU: YTX1_BS_1

Op voorraad

Yuasa YTX16-BS Combi Pack Motoraccu

De Yuasa YTX16-BS-1 Combi Pack motoraccu maakt deel uit van ons assortiment conventionele motoraccu’s (deze worden ook wel loodzuur accu’s genoemd). Dit zijn normaal gesproken de goedkopere type motoraccu’s vanwege de eenvoudigere constructie, wat ze zeer betrouwbaar maakt. Het is erg belangrijk om deze Yuasa YTX16-BS-1 Combi Pack motoraccu goed te blijven onderhouden en bij te vullen met gedemineraliseerd water om de levensduur te maximaliseren! Het is een relatief zware accu die niet kantelbaar is, aangezien het niet lekbestendig is. Deze krachtige Yuasa YTX16-BS-1 Combi Pack motoraccu levert een hoge elektrische stroom en is daarnaast ook nog eens makkelijk te recyclen!

Druppelladers

Zorg er voor dat je niet voor onverwachte verrassingen komt te staan en houdt jouw motoraccu altijd op de juiste spanning met een geschikte druppellader!

Klik hier voor ons assortiment druppelladers! 

Op zoek naar een ander type motoraccu?

Naast de conventionele motoraccu's, hebben wij ook nog andere type accu's. Bekijk hier alle gellithium-ion en onderhoudsvrije motoraccu's. 

Motoraccu’s van Yuasa

Dé Japanse producent en leverancier van betrouwbare motoraccu’s. Zij leveren wereldwijd enkel de beste kwaliteit accu’s van de nieuwste technologie. Dit gaat gecombineerd met een focus op duurzaamheid. Kijk hier voor meer motoraccu’s van Yuasa.

Niet de juiste accu voor jouw motor? Met behulp van onze zoekmachine vindt je de juiste accu!

  • Merk
  • Model
  • Jaar

MerkYuasa
Accu typeAGM
Lengte (mm)150
Breedte (mm)87
Hoogte (mm)161
Voltage12
Capaciteit (10h) Ah14
Start capaciteit CCA (A)230
LekbestendigNee
Maximale montagehoek90°
Schrijf je eigen review
Je beoordeelt: Yuasa YTX16-BS-1 Combi Pack
Jouw score::
Laden...

Je hebt je review ingediend voor een derde variabele.

Verzending

Voor 17:00 besteld, volgende werkdag in huis!

Gratis verzending vanaf €99 besteding binnen Nederland en naar België.